Zsa Zsa Gabor kriittisessä tilassa teho-osastolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu veteraaninäyttelijä Zsa Zsa Gabor kiidätettiin pari viikkoa sitten sairaalahoitoon sen hänen loukkaannuttua pudottuaan kotonaan sängystä. Pudotus oli iäkkäälle tähdelle raju, sillä hän sai tapaturmassa useita luunmurtumia.

NBC News kertoo, että 93-vuotias supertähti loukkaantui Malibussa sijaitsevassa kodissaan. Zsa Zsa Gabor oli katsomassa televisiota sängyllään, kun hän putosi lattialle tavoitellessaan puhelintaan. Nyt legendan tilasta on saatu lisätietoja, ja niiden mukaan lonkkaleikkaukseen joutunut tähti on parhaillaan kriittisessä tilassa teho-osastolla. Lääkärit epäilevät tähden saaneen sydänkohtauksen leikkauksen aikana. Hänen yhdeksäs aviomiehensä, prinssi Frederic, kertoi The Sun -lehdelle Gaborin olevan hereillä, mutta ei kuitenkaan tietoinen ympäristönsä tapahtumista.

Zsa Zsa Gabor tunnetaan näyttelijätöidensä lisäksi myös lukuisista avioliitoistaan. Hän on ollut tähän mennessä jo yhdeksän kertaa naimisissa muiden muassa aatelisten, näyttelijöiden, liikemiesten ja miljonäärien kanssa. Vuosina 1942 – 1946 hän oli naimisissa Hilton-hotelliketjun perustajan Conrad Hiltonin kanssa. Avioliitosta syntyi hänen ainoa lapsensa, Francesca Hilton.