Abigail Clancy on tyrmäävä myös vaatteet päällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Abigail Clancy tunnetaan kotimaassaan lähinnä realitytähtenä, mutta myös alusvaatekuvistaan ja muotinäytöksistään. Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa alastomana poseerannut kaunotar on ollut otsikoissa myös Englannin maajoukkueessa pelaavan poikaystävänsä Peter Crouchin ansiosta.

Usein myös nakuilemassa kuvattu uhkea kaunotar juontaa nykyisin This Morning -televisio-ohjelmassa omaa muotiosuuttaa, jossa hän ei luonnollisestikaan kovin paljastavissa asuissa voi esiintyä. Vaihtelu siis virkistää. Nyt Abigail Clancy on ikuistettu ohjelman kuvauksissa valkoiseen mekkoon pukeutuneena ja edelleen varsin näyttävänä. Katso kuvat tästä.

Liverpoolilaissyntyinen 23-vuotias kaunotar oli taannoin mukana Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Nykisin hän juontaa myös omaa muotiosuuttaan televisiossa This Morning -aamuohjelmassa. Sittemmin Abigail Clancy on poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.