Adrianne Curry rohkeissa nettikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry on viime aikoina julkaissut itsestään aktiivisesti paljastavia kuvia netissä. Mallikaunotar tunnetaan ahkerana Twitter-bloggaajana, ja lisäksi hän on poseerannut myös varsinaisissa mallikuvissa.

Adrianne on julkaisut itsestään useita nakukuvia esimerkiksi Twitter-blogissaan, mutta palvelu on poistanut kuvat yleensä nopeasti. Hän on julkaissut esimerkiksi nakukuvansa suihkusta sekä Star Wars -henkisistä kuvauksista. Nyt Star Wars ja World of Warcraft -fani on julkaissut viikonlopun Comic-Con -tapahtumasta kuvia, joissa hän poseeraa vähissä vaatteissa prinsessa Leiana sekä Fifth Elementin kaunottarena. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.