Candice Swanepoel pysäyttävissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikastin tuoreimpiin nimiin lukeutuva Candice Swanepoel on nykyisin jokaviikkoinen tähti viihdelehtien sivuilla. Eteläafrikkalainen on tullut huippumallien joukkoon pysyvästi, ja hän on varmasti ansainnut paikkansa.

Candice Swanepoel toimii nykyisin Victoria’s Secret -malliston mainoskasvona, ja vaalea kaunotar on poseerannut ahkerasti yhtiön mallikuvissa. Näin on käynyt tälläkin kertaa, kun kaunotar esittelee merkin uutta näyttävää mallistoa upean vartalonsa päälle puettuna. Katso kuvat tästä.

21-vuotias eteläafrikkalaissyntyinen Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta. Kaunottaren ura lähtikin nopeaan nousuun, sillä pian hän koristi jo muun muassa Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla muiden muassa Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.