DBTL-festivaalin VIP-liput vääriin käsiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa järjestettävä Down By The Laituri -tapahtuma ilmoitti hetki sitten, että tapahtuman kutsuvieraslippuja on hävinnyt postikuljetuksessa Helsingin ja Turun välillä, todennäköisimmin vastaanottajan päässä. Nyt festivaali varoittaa käyttämästä oikeudettomia lippuja.

Kadonneet liput ovat yhden päivän kutsuvieraslippuja, jotka oikeuttavat festivaalin pääteltan tilaisuuksiin keskiviikkona 28.7., torstaina 29.7., perjantaina 30.7. tai lauantaina 31.7.2010. Tapahtuman järjestäjien mukaan lipuissa olevan koodin avulla kadonneet liput on identifioitu ja ne on mitätöity, eli porttikontrollissa liput eivät kelpaa ja niillä sisään yrittävän henkilön henkilötiedot otetaan talteen myöhempiä toimenpiteitä varten.

DBTL -järjestäjä kehoittaa myös olemaan ostamatta näitä tai muitakaan lippuja virallisten myyntipisteiden ulkopuolisilta markkinoilta. Ennakkolippuja myyvät Lippupalvelu ja DBTL Shop. Lippujen kaupustelijoista kehoitetaan ilmoittamaan poliisille tai porttien läheisyydessä DBTL:in järjestyksenvalvojille.