Seksikkäin saippiskaunotar on uusi myös bikinihottis – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä kesänä erityisesti Australiasta ja Britanniasta on ponnahtanut julkisuuteen useita kaunottaria, jotka eivät ole aiemmin lyöneet itseään kansainvälisesti läpi. Yksi uusista brittikaunottarista on Jennifer Metcalfe, joka on nyt noteerattu viihdelehdissä myös Yhdysvalloissa.

Kotimaassaan huippusuosittu tumma kaunotar on nyt ikuistettu nauttimassa kesälomastaan bikineissä. Jennifer näytti olevan tiiviisti yhteydessä ystäviinsä, sillä hän näppäili alituisesti kännykkäänsä. Katso kuvat tästä.

26-vuotias englantilainen Jennifer Metcalfe on malli ja näyttelijä, joka on tähdittänyt huippusuosittua Hollyoaks-saippuasarjaa vuodesta 2006 saakka. 12-vuotiaasta saakka näytellyt Metcalfe on parhaillaan tekemässä läpimurtoa julkkismaailmassa myös kansainvälisesti. Seksikkäimmäksi saippuasarjan tähdeksi Britanniassa vuosina 2007 ja 2008 valittu Jennifer oli ennen Hollyoaksia mukana muiden muassa My Parents Are Aliens, Where The Heart Is ja At Home with the Braithwaites -sarjoissa.