Kate Moss kokkaili yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu huippumalli Kate Moss joutui keväällä murtovarkaiden uhriksi, kun hänen kotiinsa murtautuneet roistot varastivat arvotaidetta ja vain parin päivän kuluttua asunnossa oli mittava vesivahinko.

Pian tämän jälkeen mallikaunotar suuntasi poikaystävänsä Jamie Hincen kanssa lomalle lepuuttamaan hermojaan Karibialla St. Bartsin luksuskohteessa. Samalla hänen ulkomuotonsa oli hieman muuttunut, sillä hänen vyötärölleen on ilmestynyt selvästi lisää massaa. Tuolloin Katen epäiltiin hetken olevan raskaana.

Nyt Kate Moss on jälleen palannut töihin, ja hän poseeraakin parhaillaan Vanity Fair -lehden sivuilla varsin näyttävissä kuvissa. Moss paljastaa – jälleen kerran – rohkeasti rintansa ja on kuvattu muiden muassa kokkaamassa yläosattomissa. Katso kuvat tästä.