Entourage-sarjan tähti kuoli 61-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen suosikkinäyttelijä Maury Chaykin on kuollut. Hän menehtyi 61-vuotiaana perheensä ympäröimänä Torontossa sijaitsevassa sairaalassa. Chaykin tunnettiin parhaiten muiden muassa Tanssii susien kanssa -elokuvan ja Entourage-televisiosarjan tähtenä.

Tiistaiaamuna menehtynyt Maury Chaykin oli kärsinyt jo pitkään maksaongelmista, Toronto Daily News uutisoi. Edellä mainittujen rooliensa lisäksi menestyksekästä näyttelijäuraa jo vuosikymmenten ajan tehnyt Chaykin tähditti muiden muassa CSI, Tähtiportti ja Boston Legal -televisiosarjoja sekä lukuisia elokuvia.

Hänen viimeiseksi roolityökseen on jäämässä The Drunk and On Drugs Happy Fun Time Hour -elokuva, jossa Chaykin esittää tohtori Funtimen roolia. Häntä jäivät kaipaamaan näyttelijävaimo Susannah Hoffman ja tytär Rose.