Negativen Jonne on Positiivisin tamperelainen 2010

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden Positiivisin tamperelainen on jälleen valittu. Vuonna 2010 positiivisin on Negative-yhtyeen keulahahmo Jonne Aaron. Hänet palkitaan tänään Tampereen keskustorilla kello 17.00 alkavassa tilaisuudessa. Vuoden positiivisin tamperelainen valittiin nyt seitsemännen kerran.

– Jonne Aaronin työ on ollut pitkäjänteistä ja laadukasta. Hän on nuoresta iästään huolimatta kansallisesti ja myös kansainvälisesti hyvin suosittu. Hän innostaa esimerkillään myös muita uskomaan itseensä ja tavoittelemaan unelmiaan. Lisäksi Jonne tekee arvokasta työtä nuorten asenteiden parantamiseksi, raati perustelee valintaa.

Positiivisin tamperelainen -kampanjasta vastaavat yhteistyössä Tammerkosken ja Tampereen nuorkauppakamarit sekä Positiivarit Oy. Jonne Aaron edustaa Tamperetta myöhemmin tänä vuonna Vuoden positiivisin suomalainen -kilpailussa. Viime vuonna Suomen positiivisimmaksi valittiin Alexander Stubb. Aiemmin tittelin on saanut muiden muassa Kiira Korpi.