Putosi Idol-kisasta – vaatii hyväksikäytöstä 300 miljoonan korvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa erittäin suosittu American Idol -ohjelma on tuottanut viihdemaailmaan monia tähtiä, mutta samalla moninkertainen määrä laulajia on pudonnut kisasta ja jäänyt nuolemaan haavojaan. Vuonna 2006 karsinnoista putosi Yhdysvalloissa myös Ian Benardo.

Nyt Ian Benardo on nostanut oikeusjutun, jossa hän vaatii huimaa 300 miljoonan dollarin korvausta tuotantoyhtiöltä, koska hän kokee tulleensa seksuaalisesti hyväksikäytetyksi. Toukokuussa Benardo keskeytti Los Angelesissa koomikko Dane Cookin esityksen American Idol -lähetyksessä nousemalla yllättäen lavalle ja viemällä häneltä mikrofonin. Tämän jälkeen Ian ryhtyi haukkumaan Simon Cowellia ja kertoi olevansa parempi tuomari kuin hän.

Tuomioistuimelle jätetyssä kanteessaan Ian Benardo väittää, että tuotantoyhtiö olisi pyytänyt häntä sekoilemaan kuvauksissa ja että hänet oli varta vasten kutsuttu mukaan ohjelmaan. Hyväksikäyttöväitteitään hän perustelee sillä, että tuotantoyhtiö olisi pyytänyt häntä olevaan ”raivostuttava” ja enemmän ”homomainen” sekä vuonna 2006 että tänä vuonna. Benardon mielestä hänen seksuaalista suuntautumistaan käytettiin siten hyväksi, TMZ uutisoi.