Tältä Ashley Greene näyttää kuntosalilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Viime aikoina kaunotar on kertonut haluavansa ottaa pesäeroa Hollywoodista ja paeta paparazzeja rauhallisemmille vesille New Yorkiin. Aktiivisesti kuntoileva kaunotar on komeillut lisäksi useita kertoja lehtien sivuilla treenivaatteissaan.

Useita kertoja lehtien sivuilla omasta halustaan ja vahingossakin nakuillut kaunotar kiinnitettiin äskettäin uuteen LOL-nimiseen nuorisoelokuvaan yhdessä Miley Cyrusin ja Demi Mooren kanssa. Viime päivinä Ashley on siis kuvattu usein lenkillä, mutta nyt hänet on saatu kuviin myös sisätiloissa, jossa kaunotar oli hoitamassa kuntoaan ja myöhemmin shoppaamassa uusia lenkkivaatteita. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen Scream-rooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.