Tältä maailman seksikkäin näyttää malarian jälkeen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuoleman porteilla vakavan malariatartunnan takia käynyt poptähti Cheryl Cole on palannut julkisuuteen. Teho-osastollakin päiväkausia tiedottomana maannut kaunotar ikuistettiin eilen Britanniassa ensimmäistä kertaa viikkoihin.

Aikaisempien lehtitietojen mukaan Cheryl kuihtui sairautensa takia niin, että pahimmillaan hän painoi ainoastaan 38 kiloa. Maailman seksikkäimmäksi rankattu laulaja näyttää nyt kuitenkin jo lähes normaalilta. Kaiken lisäksi kaunotar jaksoi hymyillä kuvaajille. Katso kuvat tästä.

Cheryl Cole sairastui malariaan käytyään lomailemassa Tansaniassa uuden miesystävänsä, tanssija Derek Houghin kanssa. Viikko reissun jälkeen Cheryl pyörtyi kuvauksissa, mutta silloin syyksi epäiltiin ylirasitusta. Lopulta diagnoosi malariasta tehtiin viime hetkellä, sillä seuraavana päivänä hän olisi voinut olla jo kuollut.