Kohuero hämmentää: Petsku ei jättänytkään Viiviä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hallitseva Miss Suomi 2010 Viivi Pumpanen on ollut viime päivinä kovasti otsikoissa erottuaan poikaystävästään Pezhman Ahmadista. Paremmin Petskuna tunnettu missin ex-poikaystävä on katkeraan sävyyn tilittänyt tuntojaan eri medioissa ja yhteisöpalvelu Facebookissa.

Miehen lausunnoista on tähän saakka saanut kuvan, jonka mukaan aloitteen suhteen päättämisestä olisi tehnyt hän eikä Viivi. Seiska-lehden tuoreessa artikkelissa Petsku kuitenkin kertoo tapahtumista hieman tarkemmin. Kertomuksesta käykin nyt ilmi, että todellisuudessa eropäätöksen teki Viivi, joka vietti ensin yönsä vanhempiensa luona ja palasi seuraavana päivänä hakemaan tavaransa kihlaparin asunnosta.

Petsku suuntasi eron jälkeen Espanjaan ja Stara kertoi jo aiemmin kuinka Viivi suuntasi puolestaan Norjaan yhdessä serkkunsa Axu Kokkosen kanssa. Viivi ja Axu ovat viihtyneet viime aikoina hämmentävän hyvin yhdessä, ja Petsku onkin ihmetellyt tätä lämmintä suhdetta nyt myös julkisesti. Axu ja Viivi poseeraavat nimittäin läheisissä tunnelmissa myös useissa Facebook-kuvissa, joihin Viivi on merkinnyt sydämen kuvan.