Mel Gibsonin ”vaimonhakkauksella” onkin silminnäkijä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Mel Gibson on ollut parin viikon ajan todellisessa kurimuksessa, kun hänen entinen tyttöystävänsä Oksana Grigorieva on esittänyt julkisuudessa väitteitä, joiden mukaan näyttelijä olisi hakannut hänet. Julkisuuteen vuotaneissa valokuvissa Oksanalta on katkennut kaksi etuhammasta.

Sanojensa takeeksi Oksana on esittänyt poliisille nauhoituksia puheluista, joiss Gibson tunnustaa nyrkiniskut kasvoihin. Nauhojen käytöstä oikeudessa on kuitenkin kiistelty, sillä ne on tallennettu Gibsonin tietämättä. Nyt asiassa on tapahtunut kuitenkin yllättävä käänne, sillä pahoinpitelylle on ilmaantunut silminnäkijä.

Amerikkalaisen TMZ-julkaisun mukaan tammikuun 6. päivänä tapahtuneen rajun pahoinpitelyn näki pariskunnan kotona henkilö, joka on nyt suostunut kertomaan tapahtumista poliisille. Lehden mukaan silminnäkijää ei ole vielä kuulusteltu. Tietoa hänen henkilöllisyydestää ei vielä paljastettu. Paikalla oli myös Oksanan 12-vuotias poika, joka oli kuitenkin sängyn alla piilossa.