Näitä Adrianan bikinikuvia ei mainoksissa nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima on valittu pariinkin kertaa maailman haluttavimmaksi naiseksi. Viime vuoden ystävänpäivänä kaunotat asteli alttarille NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa. Viime aikoina kaunotar on nähty useaan otteeseen tyylikkäissä mallikuvissa.

Tällä viikolla Adriana Lima on ollut kuvaamassa ahkerasti Victoria’s Secret -merkin tulevaa mainoskuvastoa. Paikalle on sattunut myös paparazzeja, jotka ovat tallentaneet kuvausten tunnelmia hieman toisella tavalla kuin muotikuvaajat. Näitä Adrianan otoksia ei siis mainoksissa nähdä. Katso kuvat tästä.

Näistä kuvista ei välttämättä heti uskoisi, että Adriana synnytti marraskuussa esikoisensa. Tuolloin Adriana kertoi raskauskiloista eroon pääsemisen olleen hänelle helppoa, ja nyt kaunotar onkin todellisessa huippukunnossa.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.