Nicole Kidman ei alastonta vartaloaan piilottele – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu australialaisnäyttelijä Nicole Kidman tunnetaan kuvankauniina ja hoikkana kaunottarena, mutta viime aikoina hän on saanut kritiikkiä muuttuneiden kasvonpiirteidensä johdosta. Kauneusleikkaukset ja Botoxit eivät ole välttämättä onnistuneet kovin hyvin. Viime aikoina hänen on kuitenkin epäilty leikkauttaneen myös rintansa.

Taannoin Nicole poseerasi alusasussa lehden kannessa, ja hänet nähtiin aikaisempaa rintavampana myös Hong Kongissa järjestetyssä Omega-tilaisuudessa. Urallaan supertähti on kuitenkin esintynyt useita kertoja myös alastomana, eikä aussinäyttelijä juurikaan piilottele alastonta vartaloaan, mikäli elokuvien ohjaajat sellaisen toivovat valkokankaalla näkevänsä. Katso kuvakooste Nicolen paljasteluista tästä.

Viime vuoden marraskuussa Kidman poseerasi American Music Awards -Gaalassa. Tuolloin eräs amerikkalainen viihdesivusto ilmoitti ehdottavansa Nicolea hänen huuliensa perusteella seuraavan Batman-elokuvan Jokerin rooliin. Nicole synnytti ensimmäisen biologisen lapsensa Sunday Rosen reilut puolitoista vuotta sitten ja pääsi raskauden jälkeen nopeasti takaisin huippukuntoon.