Paris Hilton seksikkäänä bikinimallina Ibizalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on kuvattu viime viikkoina useita kertoja niin bikineissä kuin yläosattomissakin neitokaisen lomaillessa ympäri Eurooppaa. Nyt Hilton on päässyt lisäksi vielä oikeaksi bikinimalliksi kuvauksiin.

Miljoonaperijätär ikuistettiin nimittäin eilen Ibizan lomasaarella Espanjassa. Työn alla oli uusi musiikkivideo, jota varten Paris Hilton oli puettu näyttäviin pinkkeihin bikineihin, jotka eivät kovinkaa paljoa peittäneet. Katso kuvat tästä.

Kuvausten jälkeen Paris Hilton hehkutti Twitter-blogissaan kuvausten tunnelmia. Samalla hän paljasti jättäneensä eilisen iltabileet väliin ollakseen parhaassa mahdollisessa kunnossa tänään, kun kuvaukset jatkuvat. Ympäri maailmaa suuntautuvalla lomallaan Paris on rentoutunut muiden muassa Etelä-Afrikassa, Korsikalla, Sardiniassa, Saint Tropezissa ja nyt siis Ibizalla.