Tiger Woodsin rakastajatar sekoilee koko rahan edestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golffari Tiger Woodsin valtava seksiskandaali alkoi viime vuoden marraskuussa, kun hän jäi vaimolleen kiinni seksisuhteesta Rachel Uchitel -nimisen naisen kanssa. Sittemmin naisia löytyi lisää parisenkymmentä. Uchitel jäi kuitenkin otsikoihin.

Äskettäin Rachel sai kunnian tulla valituksi Donald Trumpin Diili-ohjelman julkkisversioon. Hän sai kuitenkin yllättäen potkut jo ennen kuvausten alkamista, koska oli suostunut mukaan Celebrity Rehab -nimiseen realitysarjaan. Nyt sen kuvaukset ovat jo alkaneet, mutta lääkeriippuvuudesta eroon haluava Uchitel on joutunut jälleen pulaan.

Us Weekly -lehti kertoi eilen, että julkkistyrkky oli paennut vieroitushoitoon keskittyvän ohjelman kuvauspaikalta kyllästyttyään saamaansa intensiiviseen terapiaan, jossa keskusteltiin muiden muassa huumeisiin kuolleesta Rachelin isästä. Nyt samainen lehti puolestaan uutisoi, että Uchitel on palannut kuvauspaikalle noin vuorokauden pakomatkan päätteeksi.