Adrianan uikkareissa muhkea kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima on valittu pariinkin kertaa maailman haluttavimmaksi naiseksi. Viime vuoden ystävänpäivänä kaunotat asteli alttarille NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa ja hän synnytti perheeseensä esikoisen viime vuoden marraskuussa. Sitä ei tosin tuoreimmista kuvista uskoisi.

Viime viikolla Adriana Lima nähtiin kuvaamassa Victoria’s Secret -merkin mainoskuvastoa. Nyt huippumalli on ikuistettu keikistelemässä kuvauksissa mustassa yksiosaisessa uimapuvussa, jonka kaula-aukko oli samaa luokkaa kuin neitokaisen iltapuvuissa keskimäärin. Katso kuvat tästä.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.