Anna Abreun keikalla yllätysvieras – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kotimainen poptähti Anna Abreu esiintyi eilen torstaina Helsingissä On The Rocks -klubin lavalla. Paikalle saapunut yleisö sain nähdä keikalla myös mielenkiintoisen yllâtysvieraan.

Anna Abreu vieraili taannoin Don Johnson Big Band -yhtyeen levyllä, ja nyt oli ilmeisesti jonkinlaisen vastavierailun aika, sillä Abreun kanssa Rocksin lavalle nousi bändin energisyydestään tunnettu vokalisti Tommy Lindgren. Hän esitti Annan kanssa kaksi kappaletta.

Chaos Tube -blogi oli paikalla seuraamassa keikkaa, ja keikkaraportin kuvineen voi nähdä tästä linkistä.

– Balladeissa Annan ääni pääsi oikeuksiinsa ja häntä oli ilo kuunnella, erittäin vahvaa laulua. Itselleni negatiivisin tai ehkä enemmänkin hieman hämmennystä aiheutti Annan tanssiminen, oli jotenkin niin yliseksikästä, että oli vaivaannuttavaa, Chaos Tube kirjoittaa keikasta.