Irina Sheik on Ronaldon uusi rakas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi seuraamisen arvoisista huippumalleista on parhaillaan venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Sheik. Jalkapallotähti Ronaldon kanssa nykyisin seurustelevasta neitokaisesta veikataan tämän vuoden kovaa nousijaa mallimarkkinoilla.

Irina Sheik nousi otsikoihin ensimmäisen kerran viime joulukuussa, ja sittemmin hänet on nähty jo useita kertoja esimerkiksi useissa bikinikuvissa. Irina poseerasi äskettäin myös GQ-lehden Etelä-Afrikan version kannessa ja sisäsivuilla. Nyt Ronaldon kulta on ikuistettu näyttävänä New Yorkissa järjestetyn Twelve-leffan ensi-iltajuhlissa. Katso kuvat tästä.

24-vuotias Irina Sheik, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kuten Annabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin kuitenkin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Christiano Ronaldon kanssa.