Larissa Riquelme alushoususillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallon MM-kilpailuissa nousi tänä kesänä tähdeksi myös paraguaylainen povipommi Larissa Riquelme, joka lupasi juosta kaduilla alastomana voiton tullessa kotimaahansa. Voittoa ei tullut, mutta Larissasta tuli kertaheitolla julkkistähti ja glamour-malli.

Saamansa maineen myötä Larissa on ollut haluttua tavaraa miestenlehtien sivulle, ja hänet onkin nähty jo muiden muassa topless-kuvissa. Tällä kertaa hän on poseerannut perin omituisessa paikassa, sillä kaunotar keikistelee yläosattomissa matolla varsin paljastavissa alusasuissa. Jostain syystä mukana on myös hämmentäviä lähikuvia kaunottaren intiimeistä alueista. Katso kuvat tästä.

24-vuotias paraguaylainen Larissa Riquelme on nykyisin ympäri maailmaa tunnettu futisfani, ja paparazzit juoksevat neitokaisen ja hänen paljastavien asujensa perässä. Mallinakin toiminut Larissa onkin nykyisin julkkistähti, ja hän on ehtinyt poseerata myös alastonkuvissa.