Coco makasi keittiön pöydällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, tunnetaan todellisena julkkistyrkkynä, joka julkaisee omia paljastuskuviaan verkossa. MySpace ja Twitter poistavat hänen valokuviaan usein liian seksikkäinä, sillä joukossa on yleensä myös nakukuvia.

Nyt Coco on keksinyt keinon ohittaa yhteisöpalvelujen sensuurit, sillä hän ryhtyi julkaisemaan sensuroituja kuviaan toisaalla ja linkasi kuvat kuitenkin Twitter-blogiinsa. Tällä kertaa hän on ottanut kuvan paljastamastaan jättimäisestä takapuolesta. Muissa samalle sivustolle lataamissaan kuvissa hän esittelee vieläkin enemmän paljasta pintaa.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.