Taylor Momsen taas vähissä vaatteissa lavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on ollut viime viikkoina otsikoissa lähinnä langanlaihan olemuksensa ja liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä sekä siksi, että hän haukkui viime viikolla kollegansa Miley Cyrusin kovin sanoin.

The Pretty Reckless -yhtyeen keulahahmo paljasti pari viikkoa sitten intiimejä seikkoja yksityiselämästään Disorder-lehden avoimessa haastattelussa ja paljasti käyttävänsä mekaanista apua seksuaalisten tarpeidensa tyydyttämiseen. Paljastus aiheutti runsaasti kohua maailmalla. Nyt neitokainen on puolestaan esiintynyt jälleen vähissä vaatteissa konserttilavalla. Katso kuvat tästä.

16-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Mallina Taylor toimii nykyisin New Look -vaatemerkin mainoskasvona.