Halle Berry bikinitopissa ja märkäpuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Hollywoodissa uutisoitiin kuinka suosikkinäyttelijä Halle Berry oli eronnut miesystävästään, mallina toimivasta kanadalaisesta Gabriel Aubrystä jo kuukausia sitten. Sittemmin Halle suuntasi nauttimaan sinkkupäivistään Miamiin.

43-vuotias Halle Berry halusi erota miesystävästään kaikessa hiljaisuudessa ja mahdollisimman sovussa heidän kaksivuotiaan yhteisen tyttärensä, Nahlan, takia. Äskettäin äiti ja tytä kuvattiin lomailemassa yhdessä rannalla. Nyt Halle on palannut taas töihin, sillä hänet on kuvattu Etelä-Afrikan rannikolla kuvaamassa elokuvaa merellisissä tunnelmissa märkäpuvussa ja bikinien yläosassa. Katso kuvat tästä.

Hyljesaaren liepeillä ikuistettu tähti oli vedessä haiden ympäröimänä, joten heikkohermoisten leffaroolista ei ole kyse. Hallen vastanäyttelijänä uudessa leffassa nähdään Kylie Minoguen ex-mies Olivier Martinez. Lehtitietojen mukaan Halle ja ex-miehensä Gabriel ovat erostaan huolimatta edelleen hyvissä väleissä keskenään. Oscar-voittaja ja mallimies ehtivät olla yhdessä neljän ja puolen vuoden ajan. Halle Berryllä oli jo aiemmin takanaan kaksi avioeroa.