Suomalaisrokkari pelasti hukkuvan pojan uimarannalla Helsingissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen Suburban Tribe -yhtyeen basisti ja biisintekijä Janne Joutsenniemen valppaus Lauttasaaren Hevosenkenkälahden uimarannalla eilen perjantaina 30. heinäkuuta pelasti yhden pienen pojan elämän.

Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan Joutsenniemi kuuli kahden muun henkilön kanssa avunhuutoja merestä, uivat paikalle ja pelastivat pojan.

– Poika oli väsynyt ja säikähtänyt, uinut hieman liian syvälle ja pitkälle eikä jaksanut enää uida takaisin rantaan. Onneksi selvisimme kaikki säikähdyksellä, kommentoi Joutsenniemi.

Hän otti samalla vahvasti kantaa siihen, miten rantoja vahditaan näillä helteillä, kun uimareita on paljon. Tapausta on kommentoitu runsaasti myös Joutsenniemen Facebook-profiilissa. Suburban Triben basistin kesä jatkuu rannoilla, mutta syksyllä hän starttaa keikoille:

27.8. Tampere, Klubi28.8. Turku, Klubi3.9. Joensuu, Kellari4.9. Jyväskylä, Lutakko10.9. Tahkovuori, Piazza Rock11.9. Helsinki-Tallinna, Radio Rock -risteily17.9. Seinäjoki, Rytmikorjaamo18.9. Kokkola, The Rock Pub23.9. Pori, Bar Kino24.9. Hämeenlinna, Sirkus25.9. Helsinki, Nosturi