Kylie Jenner ryhtyi malliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkissiskosten sisarpuoli, 14-vuotias Kendall Jenner, on saanut Yhdysvalloissa aikaan kiivaan keskustelun teinityttöjen seksikkäistä poseerauksista esiinnyttyään mallikuvissa bikineissä. Nyt näyttää siltä, että Kendall ei olekaan perheen nuorin malli.

Wilhelmina Modeling Agency -toimiston kanssa sopimuksen tehnyt Kendall Jenner poseeraa parhaillaan Forever 21 -vaatemerkin mainoksissa, ja tänään isosisko Khloe Kardashian on hehkuttanut blogissaan myös kaksi vuotta nuorempaa sisarpuoltaan, 12-vuotiasta Kendallin pikkusiskoa Kylietä.

– Kylien mallidebyytti! OMG! Olen niin ylpeä! Pikkusiskoni on niin varttunut. Nämä ovat olleet upeat pari viikkoa Kendallin ja Kylien kanssa ja olen todella ylpeä heistä molemmista. He ovat niin hienoja tyttöjä, kovia tekemään töitä ja niin ammattimaisia, Khloe kirjoitti blogissaan.

Alle teini-ikäinen Kylie poseeraa kuitenkin vielä kaikeksi onneksi isosiskostaan poiketen täysissä vaatteissa vaatekaupan vaaterekkien välissä, eli mistään lehtikuvasta ei ole vielä kyse. Katso kuva alta.

Kylie Jenner Sears