Larissa Riquelme ei peittele rintojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallon MM-kilpailuissa nousi tähdeksi myös paraguaylainen povipommi Larissa Riquelme, joka lupasi juosta kaduilla alastomana voiton tullessa kotimaahansa. Voittoa ei tullut, mutta Larissasta tuli kertaheitolla julkkistähti ja glamour-malli, joka tekee nyt kaikkensa pysyäkseen otsikoissa.

Saamansa maineen myötä Larissa on ollut haluttua tavaraa miestenlehtien sivulle, ja hänet onkin nähty jo muiden muassa topless-kuvissa. Oman 15-minuuttisensa jatkumiseksi Larissa poseeraa nyt ahkerasti vähissä vaatteissa. Tällä kertaa hänet nähdään rinnat paljaana Para Hombre -miestenlehden sivuilla. Katso kuvat tästä.

24-vuotias paraguaylainen Larissa Riquelme on nykyisin ympäri maailmaa tunnettu futisfani, ja paparazzit juoksevat neitokaisen ja hänen paljastavien asujensa perässä. Mallinakin toiminut Larissa onkin nykyisin julkkistähti, mutta nopeasti noussut suosio voi laskea yhtä nopeasti. Nyt Larissalta odotetaankin uusia tempauksia julkisuuden valokeilassa pysymiseksi.