Snooki sekoili kännissä – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämä hetken kohutuimman realitysarjan, Jersey Shoren, kolmatta tuotantokautta kuvataan parhaillaan jälleen Jerseyn maisemissa, kun sarjan tähtien lakko saatiin taannoin sovittua palkankorotuksilla. Nyt sarjan naistähti Nicole ”Snooki” Polizzi on joutunut putkaan.

Viime viikolla rehevää vartaloaan uimarannalla esitellyt 22-vuotias Snooki nähtiin eilen juhlimassa railakkaasti ja kosteissa merkeissä Jerseyn Seaside Heightsin alueella, jossa sarjaa parhaillaan kuvataan. Realityjulkkis päihtyi kuitenkin juhlimisen tiimellyksessä siinä määrin, että poliisi katsoi hänen aiheuttavan juovuspäissään häiriötä alueella ja päätti korjata neitokaisen putkaan. Myöhemmin Snookin kollega Jwoww kertoi blogissaan lähtevänsä maksamaan Snookia ulos putkasta.

Taannoin selvisi, että Snooki ei olekaan italialaistaustainen, kuten hän ja muut Jersey Shore -sarjan tähdet ovat julkisuudessa antaneet ymmärtää. Myös sarjan toinen tähti Jenni ”Jwoww” Farley on paljastanut olevansa sukujuuriltaan espanlajainen eikä italialainen. Jwoww on ikuistettu lukuisia kertoja bikineissä, mutta Snooki on pitänyt rehevän vartalonsa yleensä vaatteiden alla piilossa.