Scarlett Johanssonin uhkeimmat poseeraukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson nähtiin taannoin pitkästä aikaa valkokankaalla Iron Man -elokuvan jatko-osassa. Keväällä hän teki myös malliuraa poseeraamalla Mango-vaatemerkin mainoskuvissa ja W-lehden kannessa.

Maailman ihailluimpien ja seksikkäimpien julkkisnaisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu kaunotar ei ole suostunut urallaan kovinkaan rohkeisiin nakukuviin, mutta paljasta pintaa hän on siitä huolimatta usein uskaltautunut esittelemään. Nyt näitä rohkeimpia otoksia on koottu yhteen kuvakoosteeseen. Katso kuvat tästä.

Ennen Iron Man 2 -ensi-iltaa Scarlett Johansson keskittyi muutaman kuukauden ajan teatterin lavalla näyttelemiseen New Yorkin Broadwaylla. Siellä hän on tähdittänyt A View From The Bridge -näytelmää yhdessä Liev Schreiberin kanssa.