Cheryl Colen salanimi hämmentää Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hengestään äskettäin parin viikon ajan malariaa vastaan sairaalan teho-osastolla taistellut Cheryl Cole erosi alkuvuodesta miehestään Ashley Colesta. Katkeran avioeron jälkeen hän vihjasi ottavansa uudelleen käyttöönsä tyttönimensä Cheryl Tweedy, jolla hän tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -yhtyeen riveissä.

Soolouransa Cheryl ehti kuitenkin aloittaa miehensä sukunimellä, mutta avioeron myötä nimen on kerrottu vain muistuttavan kaunotarta kariutuneesta avioliitostaan. Hänen on useaan otteeseen kerrottu vihaavan ex-miehensä sukunimeä. Tästä syystä hänen on uskottu jossain vaiheessa vaihtavan nimensä. Nyt asiasta on saatu hieman lisätietoja, kun Cheryl on matkustanut Yhdysvaltoihin.

Parhaillaan Los Angelesissa yhdessä poikaystävänsä Derek Houghin kanssa sairaudestaan toipuva popkaunotar käyttää nimittäin rapakon takana salanimeä Lily English, Daily Star Sunday uutisoi. Salanimellä supertähti yritti karistaa toimittajia ja paparazzeja kannoiltaan, mutta henkilöllisyys selvisi kuitenkin nopeasti. Tämänkertaisen reissun tarkoituksena eivät ole työtehtävät, vaan Cherylin halutaan voivan toipua rauhassa sairaudestaan, josta hän selvisi kuin ihmeen kaupalla hengissä. Samalla hänen huhutaan kuitenkin neuvottelevan roolista Täydelliset naiset -sarjassa.