Hittiartisti tajuttomaksi kesken keikan – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalaissyntyinen konemusiikkiartisti ja tiskijukka Deadmau5 on joutunut sairaalahoitoon saatuaan sairauskohtauksen kesken esiintymistään. Hänet kiidätettiin ensihoitajien tarkastuksen jälkeen keikalta suoraan sairaalaan.

Suuressa suosiossa erityisesti Britanniassa parin viime vuoden aikana ollut Deadmau5, oikealta nimeltään Joel Zimmerman, oli torstai-iltana esiintymässä Washington DC:ssä kun hän menetti yllättäen tajuntansa kesken keikan, TMZ uutisoi. 

Artistin taustavoimat ovat vahvistaneet tiedot ja ilmoittaneet, että pyörtymisen syynä oli Zimmermanin uupumus. Deadmau5 oli ainakin vielä eilen illalla Suomen aikaa sairaalassa tarkkailtavana. Artistin kerrotaan peruneen ainakin yhdeksän seuraavaa esiintymistään Yhdysvalloissa lääkäreiden pyynnöstä. Deadmau5:n suurimpia hittejä on viime aikoina ollut Ghost ’N Stuff -klubihitti.