Lääkärin raju virhe oli tappaa maailman seksikkäimmän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poptähti-televisiotähti Cheryl Cole nähtiin muutama päivä sitten ensimmäistä kertaa julkisuudessa viikkokausiin, kun hän sairastui taannoin Tansanian lomallaan tappavaan malariaan.

Hengestään parin viikon ajan teho-osastolla taistellut ja kuoleman porteilla käynyt entinen tyttöbändiläinen näyttäytyi aiemmin tällä viikolla kaupungilla varsin hyvävointisen näköisenä. Nyt hän kiittää uutta poikaystäväänsä Derek Houghia henkensä pelastamisesta, koska tämä ymmärsi hälyttää apua sen jälkeen kun lääkäri oli ensin tehnyt sairaudesta väärän diagnoosin.

Lääkärin mukaan Cheryl kärsi ainoastaan flunssasta ja ylirasituksesta. Tämä väärä diagnoosi oli kuitenkin viedä hänen henkensä. Tilan huonontuessa poikaystävä vei Cherylin sairaalaan ja vaati lääkäreitä tekemään verikokeita, joista todellinen tilanne sitten selvisi. Sairaalan lääkärit kertoivat myöhemmin, että Cheryl olisi todennäköisesti menehtynyt, mikäli hän olisi päässyt malariahoitoon vain muutamaa tuntia myöhemmin.

Parhaillaan Cheryl Cole toipuu lomailemalla Los Angelesissa. Sunday Mirror -lehden mukaan Derek yrittää parhaansa mukaan hillitä Cheryliä, joka haluaisi jo palata töihin ja työstämään toista albumiaan, joka oli määrä julkaista syksyllä.