Mischa Bartonin asu tyrmistytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huonon työtilanteensa ja selluliittiongelmansa vuoksi otsikoissa viime aikoina ollut näyttelijä Mischa Barton oli vielä vuosi sitten tarkkaan seurattu muoti-ikoni, mutta sitten päihdeongelmainen kaunotar tarttui pulloon ja joutui pian pakkohoitoon sairaalan psykiatriselle osastolle.

Sittemmin Barton vajosi vuodessa muoti-ikonista katastrofiksi, kun hänet nähtiin jälleen oksentelemassa juovuspäissään. Pari viikkoa sitten O.C. -televisiosarjasta julkisuuteen ponnahtaneen tähden kerrottiin kuitenkin jättäneen alkoholin. Tällä kertaa otsikoissa on kuitenkin hänen asuvalintansa, joka oli perin erikoinen tilkkutäkki. Katso kuvat tästä.

Mischa Bartonin oli viime syksynä määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Barton on kuitenkin onnistunut saamaan itselleen lisää töitä, sillä tänä vuonna hänet tullaan näkemään peräti neljässä leffaroolissa.