Poikabänditähti petti – vaimo antoi anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme keväällä kuinka Boyzone-yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Ronan Keating erosi vaimostaan Yvonnesta kahdentoista vuoden yhteiselon jälkeen. Tuolloin selvisi, että Ronan oli pettänyt vaimoaan ja uskottomuus paljastui kun hänen salainen kännykkänsä paljastui vaimolle.

36-vuotias Yvonne-vaimo oli nimittäin löytänyt 33-vuotiaan laulajamiehensä salaisen kännykän, josta käsin Ronan Keating oli ollut yhteydessä toiseen naiseen puheluin ja tekstiviestein. Puhelimen sisältäneet tekstiviestit paljastivat vaimolle, että hänen aviomiehellään oli suhde kymmenen vuotta nuoremman tanssijattaren Francine Cornellin kanssa.

Nyt avioero on kuitenkin peruttu. Brittilehti Daily Mail uutisoi, että Ronan ja Yvonne yrittävät sittenkin vielä pelastaa avioliittonsa. Vaimo on antanut anteeksi miehensä seitsemän kuukautta kestäneen suhteen. Parhaillaan pariskunta on kolmen lapsensa kanssa Australiassa, jossa Ronan toimii X Factor -ohjelman tuomarina.