Snooki meikit levinneenä pidätyskuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämä hetken kohutuimman realitysarjan, Jersey Shoren, kolmatta tuotantokautta kuvataan parhaillaan jälleen Jerseyn maisemissa, kun sarjan tähtien lakko saatiin taannoin sovittua palkankorotuksilla. Kerroimme eilen kuinka sarjan naistähti Nicole ”Snooki” Polizzi oli joutunut putkaan.

Viime viikolla rehevää vartaloaan uimarannalla esitellyt 22-vuotias Snooki nähtiin eilen juhlimassa viinanhuuruisissa tunnelmissa Jerseyn Seaside Heightsin alueella, jossa sarjaa kuvataan. Realityjulkkis päihtyi juhlimisen tiimellyksessä siinä määrin, että poliisi katsoi parhaaksi pidättää hänet hänet kaaduttuaan pyörällä. Snooki joutui viettämään muutaman tunnin putkassa ja kuulusteluissa ja pääsi kuvauspaikalle vasta kuvausten jo alettua. Katso Snookin pidätyskuva tästä.

Taannoin selvisi, että Snooki ei olekaan italialaistaustainen, kuten hän ja muut Jersey Shore -sarjan tähdet ovat julkisuudessa antaneet ymmärtää. Myös sarjan toinen tähti Jenni ”Jwoww” Farley on paljastanut olevansa sukujuuriltaan espanlajainen eikä italialainen. Jwoww on ikuistettu lukuisia kertoja bikineissä, mutta Snooki on pitänyt rehevän vartalonsa yleensä vaatteiden alla piilossa.