Uutisankka muuttui todeksi : Alicia Keys sanoi ”Tahdon!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka lukuisat viihdelehdet ympäri maailmaa – ja myös Suomessa – uutisoivat, että supertähti Alicia Keys olisi astellut alttarille miesystävänsä kanssa. Väitteet eivät kuitenkaan pitäneet paikkaansa. Uutisointi sai alkunsa Us Weekly -lehden julkaisemasta artikkelista.

Lehti veti kuitenkin uutisensa nopeasti takaisin ja ilmoitti ettei Alicia Keys ollutkaan mennyt naimisiin. Lehden mukaan syynä uutisankkaan oli tekninen vika verkkosivuilla. Tuolloin moni kuitenkin epäili, että kyseessä olisikin ollut aivan oikea uutinen, joka vain päästi vahingossa julkisuuteen ennen artistin kanssa sovittua aikaa. Nyt epäilyt ovat vahvistuneet, sillä Keys on viimeinkin päässyt oikeasti naimisiin.

Alicia Keysin epäiltiin jo aiemmin astelevan alttarille juuri tänä viikonloppuna, ja ilmeisesti Us Weeklyllä oli tästä sisäpiirin tietoa tulevista häistä. Tieto kuitenkin päätyi hetkeksi verkkoon ennen aikojaan. Nyt onnellisen perheuutisen ovat vahvistaneet myös monet muut lehdet, joten uutisankka muuttui lopulta todeksi. Keysin kerrotaan pukeutuneen Vera Wangin suunnittelemaan hääpukuun.