Mitä ihmettä Audrina Patridgen rinnoille tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmis-Barbie Heidi Montagin julkkistyrkky ex-aviomies Spencer Pratt haukkui taannoin kovin sanoin kollegansa Audrina Patridgen blogissaan. Pratt haukkui muiden muassa Audrinan uudet silikonirinnat, mutta Patridge ei kuitenkaan ottanut haukuista itseensä.

Sittemmin Audrina on esitellyt uusia silikonejaan ahkerasti pintaklubeissa, ja niissä ikuistettujen kuvien perusteella Spencer ei välttämättä ollutkaan niin kovin väärässä. Audrinan rinnat eivät tuoreimpien kuvien perusteella ole todellakaan aivan laatutyötä. Luonnollisuus niistä on ainakin yhtä kaukana kuin Robert Pattinsonin roolityöstä ensimmäisessä Twilight-elokuvassa. Katso kuvat tästä.

25-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet – yllätys yllätys – uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.