Huipputimmi Mel B shoppaili hikisenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -menestysyhtyeestä 90-luvun puolivälissä supertähdeksi noussut Melanie Brown, eli tutummin Mel B, muutti taannoin Yhdysvaltoihin ja on tehnyt siellä menestyksekkään uran julkkiksena ja alusvaatemallina. Hänet on viime aikoina ikuistettu viikoittain kuntoilemassa, joten neitokainen pitää hyvää huolta vartalostaan.

Ultimo-alusvaatemerkin muodokas mallikaunotar nähtiin taannoin muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Nyt timmi julkkistähti on ikuistettu hikisenä myös muualla kuin treeneissään, sillä Beverly Hillsin luksuskaupoissa shoppailukin voi näköjään uuvuttaa huippukuntoisen supertähden. Katso kuvat tästä.

Los Angelesissa nykyisin aviomiehensä Stephen Belafonten ja kahden lapsensa kanssa asustava 34-vuotias brittitähti paljasti äskettäin lehtihaastattelussa henkilökohtaiseen hygieniaansa liittyviä seikkoja. Hän esimerkiksi paljasti pesevänsä hiuksensa ainoastaan kaksi kertaa viikossa, mikä aiheutti tuolloin kovasti ihmetystä.