Alessandra Ambrosio kuvattiin vesipetona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa kaksi vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Viime viikkoina Alessandra on keikistellyt Victoria’s Secret -malliston bikinikuvauksissa Karibialla St. Bartsin saarella. Nyt materiaalit on ilmeisesti saatu tallennettua, sillä kaunotar on ikuistettu nauttimassa samalla suunnalla vapaa-ajastaan. Kuvankaunis huippumalli kuvattiin kun hän oli snorklaamassa rannalla. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.