Realitytähtien avioliitto ”yhtä aito kuin Heidin rinnat”?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin seuratuimpiin pariskuntiin lukeutuneet Heidi Montag ja Spencer Pratt ovat viimeinkin eronneet. Avioerosta on huhuttu jo kuukausia ja Heidi vahvisti tiedot jo keväällä. Eron epäiltiin kuitenkin olevan pelkkä julkisuustemppu, kun eropapereita ei toimitettukaan tuomioistuimeen.

Viime viikon perjantaina tilanne kuitenkin muuttui, kun ihmis-barbieksi leikelty Heidi Montag jätti viimein eropaperit. Hänen ex-aviomiehensä Spencer Pratt on tämän jälkeen aloittanut ex-vaimonsa julkisen mustamaalaamisen. Nyt Pratt on väittänyt People-lehdelle, että koko heidän avioliittonsa oli tekaistu. Prattin mukaan liitto oli ”yhtä aito kuin Heidin rinnat”.

– Rakastan Heidiä, mutta avioliittomme oli pelkkää show’ta. Se oli osa The Hills -sarjaa, Spencer kertoi lehdelle.

Lisäksi vaimoltaan kenkää saanut mies kirjoitti aiheesta katkeruutta tihkuvia viestejä Twitter-blogiinsa.

– Häidemme pappi oli yksi maksetuista näyttelijöistä, kuten ystävämme ja ex-vaimonikin. Olenko edes ollut tämän koko ajan todella naimisissa? Luulin, että teimme sen vain katsojalukujen takia. Todellisuudessa Heidi jätti minut jo tuotantokausi sitten, Pratt vuodatti tuntojaan.

Heidi ja Spencer tulivat tunnetuksi The Hills -realitysarjasta, jonka kuvauksissa he rakastuivat ja menivät myöhemmin myös naimisiin. Viime syksynä rakkaus alkoi kuitenkin rakoilla, kun Heidi oli menehtyä kauneusleikkauksiinsa ja Spencer erakoitui pariskunnan kotiin.