Suositun televisiokokin bisnekset pahasti karilla – miljoonavelat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu televisiokokki Gordon Ramsay on ollut jo pidemmän aikaa talousvaikeuksissa yritysimperiuminsa romahtamisen takia. Nyt hän on joutunut ojasta allikkoon, kun verottaja on vaatimassa omiaan myös rapakon takana.

Brittilehtien mukaan Gordon Ramsay Holdings -yritysrypäs joutuu nimittäin maksamaan huimat 1,5 miljoonaa euroa veromätkyjä Yhdysvalloissa. Summa koostuu kahdeksan viime kuukauden aikana määrätyistä mätkyistä, joista tuorein on lähes puoli miljoonaa euroa.

Vaikka kyseessä on julkkiskokin johtamasta yhtiöstä, ei hän silti ole veroveloista henkilökohtaisesti vastuussa. Yhtiön tiedottajan mukaan velat ovat peräisin Ramsayn ravintolabisneksistä New Yorkissa. Parhaillaan yhtiö neuvottelee verottajan kanssa maksujärjestelyistä. Tieto veromätkyistä tuli vain kaksi päivää sen jälkeen kun Ramsay joutui sulkemaan ravintolansa Etelä-Afrikassa.