Superjulkkisten kohutut huumekuvat koottiin yhteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa vaikuttaa ainakin lehtiotsikoiden mukaan olevan monia muita aloja enemmän päihdeongelmia, sillä sankka joukko supertähtiä joutuu vuosittain turvautumaan vieroitushoitoihin huumeiden, lääkkeiden ja alkoholin takia. Monet tähdet – kuten parhaillaan Lindsay Lohan – ovat käyneet jopa vankilassa samasta syystä.

Tänä kesänä huumeista on jäänyt kiinni muiden muassa superjulkkis Paris Hilton, joka selvisi tapauksista ilman tuomioita löydettyjen huumemäärien jäädessä pieniksi. Hänet myös kuvattiin rock-konsertissa polttamassa mitä ilmeisimmin juuri marijuanasätkää. Paris ei ole suinkaan ainoa moisiin kuviin ikuistettu.

Nyt amerikkalainen viihdesivusto on koonnut arkisojensa kätköistä varsinaisen arsenaalin valokuvia, joissa tutut supertähdet väitteiden mukaan käyttävät huumeita. Katso kuvat tästä. Mukana ovat muiden muassa P. Diddy, Orlando Bloom, Snoop Dogg, Amy Winehouse, Mischa Barton sekä tietenkin myös Paris Hilton ja Lindsay Lohan.