Alessandra Ambrosio maailman seksikkäin surffaribeibe?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa kaksi vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Viime viikkoina Alessandra on keikistellyt Victoria’s Secret -malliston bikinikuvauksissa Karibialla St. Bartsin saarella. Parin viime päivän ajan Alessandra on kuitenkin kuvattu nauttimassa myös vapaa-ajastaan samoilla nurkilla, sillä hän on ollut varsinainen rantojen vesipeto snorklaamisineen päivineen. Nyt vauhdikas perheenäiti on kuvattu surffihenkisissä kuvissa – bikineissä tietenkin. Katso kuvat tästä. Ilmeistä päätellen hän onnistui valloittamaan aallot varsin hyvin.

27-vuotias Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.