Räppärin ex-mallityttöystävä pikkubikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Amber Rose tuli tunnetuksi ex-miesystävänsä, hiphop-tähti Kanye Westin seuralaisena. Julkisuuteen päästyään Amber on saanut mukavasti jalkaa mallimaailman oven väliin.

Julkkisparin erotessa Rose sai taannoin seitsennumeroisen määrän dollareista vastineena siitä että hän pitäisi suunsa kiinni supertähden yksityisasioista. Nykyisin Kanye West seurustelee jättirintaisen brittiläisen glamour-malli Shayn kanssa. Amber on puolestaan nyt kuvattu poseeraamassa innokkaasti paparazzeille bikineissä rannalla. Katso kuvat tästä. Taannoin Amber kertoi lehtihaastattelussa viihtyvänsä erityisesti alastomana.

– Olen hyvin tyytyväinen vartalooni ja kotona olenkin aina alastomana. Rakastan vapauden tunnetta, sitä kun minulla ei ole hiuksia eikä vaatteita. Joskus kuuluisuus muuttuu hankalaksi. Pidän esimerkiksi rannalla olemisesta yläosattomissa, mutta siellä ei ole lainkaan yksityisyyttä ja se häiritsee minua, Amber Rose kertoi YRB-lehdelle.