Baywatch-hittisarja tekee paluun uudessa kuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian suosituimpiin televisiosarjoihin aikoinaan lukeutunut Baywatch on tekemässä paluuta. Los Angelesin rannoille sijoittuva maineikas hengenpelastajasarja nosti lukuisia povipommeja supertähdiksi. Nyt osa heistä on tekemässä uuden tulemisen sarjan uuden version myötä.

Amerikkalainen Buzznet kertoi eilen, että sarjan tuotantotiimi vahvisti Baywatch-sarjan paluun Back To The Bay -nimisenä. Sarjasta kerrottiin sunnuntaina Sony Picturesin tilaisuudessa, jossa olivat läsnä sarjan alkuperäisistä kaunottarista Nicole Eggert, Traci Bingham ja Gena Lee Nolin. Sarjan uudessa realityversiossa on mukana tämä kolmikko sekä lisäksi myös Donna D’Errico.

Realitysarjassa seurataan näyttävän nelikon edesottamuksia ja uusia ammatillisia uria samalla kun he asuvat yhdessä rantatalossa. Eggert esimerkiksi kasvattaa 12-vuotiasta lastaan ja tekee jumppavideoita, Nolin kirjoittaa kirjaa synnytyksen jälkeisestä depressiosta ja D’Errico virittelee salaliittoteorioita.