16-vuotias teinipoppari julkaisee elämäkerran – ketä kiinnostaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken ylivoimaisesti suosituin teinipoppari on 16-vuotias Justin Bieber, joka on niittänyt menestystä Yhdysvaltojen lisäksi myös ympäri maailmaa. Samalla hänestä on muodostunut myös yleinen pilkan kohde, sillä myös monet supertähdet vitsailevat nykyisin hänen kustannuksellaan.

Kukaan ei kuitenkaan voi kiistää nuoren tähden supersuosiota, joka ei näytä ainakaan vielä laantumisen merkkejä. Ehkäpä juuri tästä syystä teinitähti onkin päättänyt julkaista lähiaikoina First Step 2 Forever: My Story -nimisen elämäkertansa, vaikka vuosia on takana vasta 16. Nuoren popparin musiikillisen menestyksen myötä lokakuussa julkaistava kirja löytää varmasti paikkansa teinityttöjen hyllyistä.

Viihdelehdet ihmettelevätkin parhaillaan ketä kiinnostaa lukea näin nuoren tähden elämästä ja samalla on väännetty vitsiä myös tulevan julkaisun samasta syystä pieneksi jäävästä sivumäärästä. Esimerkiksi The Sun -lehden mukaan on erikoista julkaista elämäkerta sellaisesta ihmisestä, joka on juuri oppinut kirjoittamaan oman nimensä oikein. Lehden mukaan kirja kertoo nenänkaivaja-pojan kasvusta sellaiseksi nenänkaivaja-pojaksi, joka myy miljoonia levyjä.