Syy pakkohoitoon selvisi? Lindsay Lohan rajussa huumekierteessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilasta toissayönä vapautettu, mutta saman tien rangaistuslaitoksesta sairaalaan pakkohoitoon kuljetettu Lindsay Lohan on mahdollisesti paljon oletettua pahemmassa huumekierteessä. Ainakin amerikkalaislehtien mukaan.

Näyttelijä-poptähti kuljetettiin Lynwoodin vankilasta UCLA Medical Center -sairaalaan, jossa Lohan saa nyt hoitoa huumeriippuvuuteensa. Amerikkalainen TMZ kertoo, että superjulkkis on koukussa opiaatteihin ja erityisesti metamfetamiiniin. Lisäksi hänellä väitetään olevan kaksisuuntainen mielialahäiriö. Näiden tietojen perusteella tuomari Marsha Revel ilmeisesti päätti viime hetkellä, että Lohan passitetaan vieroitushoitolan sijaan sairaalaan.

Lohanin asianajaja Shawn Chapman Holley on kuitenkin kiistänyt kaikki väitteet huumeriippuvuudesta. Hänen mukaansa ei ole olemassa minkäänlaista näyttöä hänen suojattinsa huumeriippuvuudesta. Metamfetamiinin pitkäaikaisesta käytöstä voi aiheutua muiden muassa mielialahäiriöitä, masennusta ja immuniteettijärjestelmän vaurioita. Sitä voidaan käyttää syömällä, nuuskaamalla, polttamalla ja suonensisäisesti.