Marja Tyrni vitsaili rokkarin ahdistelusta: ”Pelkään että tuun raiskatuksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara tapasi suositun sketsihahmo Marja Tyrnin viime viikonloppuna Turussa Down By The Laituri -tapahtumassa, jossa hän oli esiintymässä. Tapahtuman backstagella tehtyä haastattelua saapui yllättäen häiritsemään tapahtumassa paluukeikan tehneen Korroosio-yhtyeen jäsen, jonka kustannuksella Tyrni ryhtyi vitsailemaan.

– Tämä humalainen mies, kuvaa häntä! Minä pelkään että tuun raiskatuksi kun tämä mies on lähellä. Mene pois, kun tämä ei ole sun show. Hyvästi! Marja Tyrni komensi haastattelun keskeyttänyttä rokkaria.

– Hän on täällä tänään viimeistä kertaa, ja viimeistä päivää töissä ja yleensäkään koko yhtyeessä. Mene pois! Nyt tuli sellainen tortun tuoksu kyllä.

Huippusuosittu Marja Tyrni kertoo lisää kuulumisiaan Staran NettiTV:n videohaastattelussa.