Megan Fox riisui jälleen – katso upeat alusvaatekuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tunnetuksi tullut kaunotar Megan Fox yllätti taannoin menemällä naimisiin on-off -poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa. Pariskunta avioitui Havaijilla pienimuotoisessa seremoniassa, jossa paikalla oli ainoastaan muutamia pariskunnan lähimpiä ystäviä ja perheenjäseniä.

Viime viikolla meikittömänä Beverly Hillsissä ikuistettu kaunotar poseeraa nyt hieman näyttävämpänä Emporio Armanin alusvaatemalliston mainoskuvissa. Luonnollisesti kaunotar on riisunut kuvissa alusvaatteisilleen, jotta hänen vartalonsa kaaret pääsevät parhaalla mahdollisella tavalla oikeuksiinsa. Katso kuvat tästä.

Suuren suosion saavuttaneiden Transformers-elokuviensa jälkeen Fox on näytellyt parissakin leffassa, mutta kovin suurta menestystä ne eivät ole saaneet. Taannoin Fox osallistui Eminemin Love The Way You Lie -kappaleen musiikkivideon kuvauksiin, jossa hänet nähdään cameo-roolissa.